Handelsbetingelser

Produktinformation

Varens særlige egenskaber oplyses på www.zx-mu.com. Ønske om supplerende oplysninger eller besvarelse af spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til ZX Maison Unique ApS via info@zx-mu.com, såfremt kunden ønsker det.

Priser

Alle priser i webshoppen vises i danske kroner DKK. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Pengene hæves først på din konto når varen afsendes.

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og kan ændres løbende. Såfremt ZX Maison Unique ApS accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen.

Levering

Alle priser på webshoppen er vist inkl. Gratis fragt i Danmark, undtaget ikke brofaste øer. Leveringstiden vil varier alt efter størrelse på kunstværket og leveringsadresse.  Den generelle leveringstid er mellem 1-4 hverdage. Størrelsen på værket afgører ofte hvilken fragtudbyder der leverer værket. Har du spørgsmål vedr. levering, så kontakt os endelig.

Vi yder Express levering til dem der ønsker at modtage varen inden for 24 timer for 750,- DKK. Forgæves levering bliver pålagt et gebyr på 500,- DKK.

Afhentningsrabat på 100,- DKK tilbydes til dem der ønsker at afhente varen selv. Har du valgt denne mulighed vil du modtage en SMS og eller mail, så snart varen er klar til afhentning. Varen er typisk klar til afhentning dagen efter bestilling.

Bestilling

Fremstilling af varer inkl. pris på www.zx-mu.com er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra www.zx-mu.com binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og www.zx-mu.com er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra www.zx-mu.com.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation

Følgende er gældende ved køb af malerier og andre kunstværker: En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af fejl eller mangler på produkter, skal ske til info@zx-mu.com på modtagelsesdagen. Hvis ikke, mister køber retten til at anklage sælger for manglen. I tilfælde af en mangel, bedes du angive på forlangende vis, hvori manglen består. Det er vigtigt, at kunstværkets stand kontrolleres ved modtagelsen, eftersom ansvaret for kunstværket overgår til kunden på modtagelsesdagen.

Transportskader

I tilfælde hvor kunstværket er beskadiget under fragt, kan kunden returnere kunstværket, og vi lader handelen gå tilbage. Det er købers ansvar at undersøge det tilsendte kunstværk for transportskader ved modtagelsen. Såfremt der forefindes transportskader, er det købers ansvar at oplyse om dette på modtagelsesdagen, herefter overgår ansvaret til kunden. Hvis køber modtager en pakke der har synlige tegn på skader under transport, er det derfor vigtigt at køber modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal der laves en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe køber med at lave erstatningssagen. Her er det vigtigt, at køber straks gør indsigelser mod pakkens tilstand og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold. Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadige pakke. Derpå vil den komme retur til os til kreditering.

Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb inden 30 dage efter levering, såfremt det meddeles pr. mail til info@zx-mu.com. Vi hjælper gerne med at arrangere returfragten, så du får den bedst mulige aftale. Det er dog købers omkostning at sende værker retur. Kontakt os gerne vedr. priser på fragt.

Bestillingsvarer som bl.a. svæverammer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Varen skal returneres i emballage som beskytter kunstgenstanden tilstrækkeligt – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart, at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes forhøre dig hos din valgte pakkedistributør angående emballage til din forsendelse, så du sikre dig at varen ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Varen skal returneres som en forsigtig forsendelse.

Såfremt ZX Maison Unique ApS modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for www.zx-mu.com’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Forbehold

Eftersom vi kun ligger inde med ét eksemplar af hvert kunstværk, kan der forekomme dobbelt-bestillinger. Skulle dette være tilfældet vil køber få besked med det samme og beløbet vil ikke blive trukket fra købers konto.

Hjemmesiden www.zx-mu.com drives af firmaet:

ZX Maison Unique ApS 

CVR nr: 39496127

TELEFON:  +45 22 82 62 62

MAIL: info@zx-mu.com

ADRESSE:  Guldalderen 15, 2640 Hedehusene, Danmark.

Forbehold for ændringer:

Zx Maison Unique ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk